fredag, augusti 01, 2008

Lite förhastade åsikter...

...angående temat Everchanging. Det visar sig att den är mycket mer varierad än jag kunde tänka mig. Färgerna och animationerna efter kl. 00, var helt otroliga. =c) Mörkt blått i bakgrunden och ögon som blinkar i skuggan av träden! Snyggt som fasen.


***UPPDATERAT***
För andra nördar som äger en SonyEricsson, och vill fixa detta tema, kan man gå in på forumet med instruktioner för hur man gör: http://forums.se-nse.net/lofiversion/index.php/t19233.html
Man kan också ladda ned själva temat genom att regga sig på forumet. Funkade väldigt bra för mig och var också enkelt att göra. Fick dock info från en av kommentarerna att steg 10 och 11 är onödiga. Du behöver alltså inte lägga några filer i Bildmappen på din telefon. Ändringen är att du, när du lägger över filerna "DayAndNight_desktop.swf" och "Everchanging_desktop.swf" i tpa\preset\system\desktop\flash passar på att lägga "DayAndNight_standby.swf" och "Everchanging_standby.swfi" i tpa\preset\system\standby\flash så blir det mer rätt.
Temat är alltså endast gjort för att fungera med SonyEricsson S500i (OBS! skrev fel förut), men andra nördar är lika knasiga som jag, har alltså fixat till så att det även funkar för andra modeller. =c)

3 kommentarer:

Undertecknad sa...

haha din jäkla nöööörd

bara en massa löjl, vaffö hålla på så där å ändra, var nöjd med din lott i livet så ska du se att allt blir mkt bättre

pöss din krake från en ostake (rimmarnästan)

Undertecknad sa...

e trött å älskar dig

Lupa sa...

Jag är nörd och STOLT! ;cP