måndag, augusti 04, 2008

Biohelgen

Blev lite hektiskt i helgen. Gick och såg TVÅ filmer. Den första blev förstås The Dark Knight, vilken jag väntat med spänning på i evigheter. Den uppfyllde ALLA mina förväntningar och mer därtill. Äntligen har det börjats göras filmer som handlar om den Fladdermus jag läst så mycket om. Det blir inte sämre av att se alla coola uppgraderingar som gjorts på den tekniska sidan. Det fanns massa roliga idéer redan i tidningarna, men det är kul att se dem "IRL" också. =c)

Film nummer två blev förstås senaste X-files. Inte helt oäven för en rulle med tema som jag inte intresserat mig för. Följde aldrig tvserien efter de första 5 avsnitten och har mest sett filmerna när någon envisats. Denna gång behövdes inte så mycket tjat, eftersom jag nu funnit ny charm i David Duchovny efter att ha följt honom i tvserien Californication.

5 kommentarer:

E sa...

Hmm...jag vet inte hur jag har hamnat på din blogg tidigare...men har läst den ibland. Kollade på dina bilder som för övrigt är väldigt fina :) Efter att ha sett "självporträttet" så är jag faktiskt också ganska säker på att jag vet vem du är. Eller har du fler jänter i Norrland som du ringer och stör på deras semester? :P Kram/E

Lupa sa...

Jag känn då inga piger i norra landet?! Vem kan ho vare då?

elin sa...

ja det är inte jag...
kram
/elin:-)

Lupa sa...

Jag känner massor av knasiga norrlänningar när jag tänker efter. De flesta har dock utvandrat till bättre lokaler (Stockholm). =c)

Lupa sa...

AHA! Nu har jag koll på vem E är!!! Tack för lösningen av problemet. ;cP