tisdag, mars 13, 2012

Sjukdomar och köksshopping i repris

Mamma ligger på sjukhuset och har fått vattendrivande pga vätska i kroppen, som gör att benen sväller upp och gör ont. Hon väntar också på lungröntgen, eftersom hon inte vill sluta hosta. Har antagligen mycket att göra med kol och en förkylning som aldrig vill bli bättre, men hellre en röntgen för mycket. Så här långt allt nästan ok.

Efter vår shoppingutsvävning i fredags gick kära mor ut på nätet och insåg att allt vi köpt skulle ha varit 4000 kr billigare om vi köpt det via nätbutiken istället. Alltså gick jag och pappsen tillbaka till affären och ville avboka köpet där och istället nätshoppa. Efter en del dividerande gick tillslut försäljaren med på att sänka priserna med så mycket som vi skulle fått det sänkt via nätet. Vet i h-vete hur det gick till, men nu blev det iaf billigare och grejerna skall dyka upp den dag vi bestämt från början. Tack för det televerket. ;-)

Loke är fortfarande trött och hängig av förkylningen, som jag smittat honom med. Stackars liten har svårare att återhämta sig än vad jag hade. Eller kanske det kan vara så att han blev sjuk några dagar efter att jag blev det? Nåja, vi försöker ta det lugnt båda två.

Apropå sjukdomar har jag försökt nå min läkare för att höra om jag kan gå ned lite i arbetstid. Har oerhörda problem med trötthet och klarar inte av dessa långa arbetsdagar. Har också stora problem med koncentrationen, vilket gör att allt blir mer förvirrat än vad som faktiskt är nödvändigt. Helst vill jag bara rulla ihop mig i en liten boll och sova bort dagarna. :-/

Var på Skogstorpsvägen igår och där går det som sagt framåt. Köksskåpen är alla uppsatta och jag har fått ett nytt entrégolv i svart sten. Supersnyggt! Jag längtar verkligen.

Inga kommentarer: