torsdag, december 01, 2011

Välj en annan!

I tisdags ringde mäklaren till mig och frågade om det skulle gå bra med ännu en privat visning. Ok, det gick väl bra tyckte jag, men det blev inställt av någon anledning. Idag ringde hon med samma fråga igen och jag sa ja. Damsög och städade undan igen och prick klockan sju ringde det på dörren. Utanför stod den eventuella köparen, vars första fråga var om det bodde pälsdjur i lägenheten. Svaret blev så klart ja och där dog det. Visade sig att tjejen hade pälsdjursallergi tillsammans med svår astma. Hon skulle aldrig ha kunnat bo i denna lägenhet eftersom jag har haft både hund och katt här. Till saken hör att hon hade ställt frågan till mäklaren som förnekat förekomst av djur i lokalen. Varför undrar man då? Mäklaren har varit här två gånger och båda gångerna har hon sett Loke. Det kan väl för fanken inte ha gått henne förbi att han är ett pälsdjur?

Jag kommer aldrig att rekommendera denna mäklare till någon och om det gick skulle jag fanimig rejta henne med så många minus det bara går på rejta.se. Välj en annan!
Published with Blogger-droid v1.7.2

5 kommentarer:

gelgeis sa...

Inte riktigt professionellt, skulle jag vilja säga. Eller är det så mäklare är nuförtiden? *skakar på huvudet*

Anonym sa...

Är väl inget svårt. Dissa hela ERA på rejta och skriv J:s namn i kommentaren.
Varför har budgivningen börjat innan officiella visningen? Verkar ju helt snurrigt och skrämmer ju nog bort en del spekulanter.
http://www.erasweden.com/sv/Kontor/Stockholm/SolnaSundbyberg/ERA_vetterli/Objektlista/Objektpresentation/?GID=OBJ25730_1154483578

LupaVarg sa...

Att det redan kommit igång en budgivning på lägenheten visar väl bara att intresset är högt? Är det inte bra att de nya budgivarna redan vet var de skall börja? Då behöver de inte ge sig in i leken om de inte har finanserna för den?

Undertecknad sa...

det är en fördel att visa att det inkommit ett bud även om officiella visningen ej skett. Däremot verkar ju mäklaren behöva ett nytt jobb ganska snart, ett där hon inte behöver tänka eller ha med människor att göra... tips från coachen

håller tummarna

Anonym sa...

Det är ingen som helst fördel för din lägenhet att det kommit bud innan.
Till att börja med är den underprissatt så det står härliga till och du köper tydligen mäklarens argument för det. För det andra så är annonsen konstig och att dessutom på detta fixa visningar innan gör ju att man som köpare att det "luktar" skumt och drar sig undan. När mäklaren dessutom uppenbart glider på sanningen och om djur och allergi så är nog förutsättningarna för en lyckad affär ganska små.
Blir det affär med denna mäklare så skulle jag ta med mig ett proffs vid överlåtelsen för där finns läge för att bli ordentligt fintad.

Trots detta så håller jag tummarna för dig. Lycka till!