onsdag, januari 25, 2012

Tröstshoppa

Efter ilskan igår gick jag ut på nätet och hittade kakeldjur och kakelplattor med djur på som jag vill ha till min nya lya. Det är en keramiker som heter Christina Larsson som gör dem. Grodorna och trollsländorna gör mig alldeles fnoskigt glad. Har alltid önskat mig sådana motiv i mitt hem och nu har jag äntligen hittat några som kanske går att köpa. Mejlade precis och frågade hur många banker jag måste råna för att kunna shoppa av henne. ;-)
Efter jobbet gick jag och lade ritningen på förändringarna jag vill göra, i nya brf-styrelsens brevlåda. Nästa onsdag skall jag också dit för att få ritningarna för husets byggnation. Det var ju det där med bärande eller icke bärande vägg. Förhoppningsvis är den inte bärande, vilket skulle hålla ned kostnaden något, men om jag känner mig och mitt liv rätt, så kommer väggen helt klart vara bärande och det blir dyrt så in i h-vete.
När jag ändå var i området tömde jag brevlådan, som så klart var full av reklam. Jag fattar inte att reklamutdelarna inte förstår att de inte bara kan fylla på en redan full brevlåda? De bara knölar ner mer skit utan en tanke på att de mosar det som redan ligger däri. När jag, helt och fullt, äger lägenheten skall där sättas upp en ny låsbar brevlåda och på den skall det vara tydligt utmärkt att jag INTE vill ha reklam.

1 kommentar:

elin sa...

Ojoj så vackert kakel och keramik hon gör!! Skulle kunna tänka mej att köpa en kakelplatta (raku, turkosskimrande) att ha som tavla... :)