måndag, januari 16, 2012

Kors i taket

Söndagens barnvaktande gick alldeles utmärkt. Enligt den fantastiska barnvakten hade Loke självklart hörts lite, men det var tydligen inte så besvärande som kära mor alltid rapporterar. Det finns hopp i flocken!

IKEA var fantastiskt bra och jag hittade ett köksbord i massiv ek med tillhörande stolar för bara 2711 kr. Det är bara att shoppa. Största problemet var bara att jag inte kunde köpa och ta med mig grejerna hem. Visar sig också att jag inte kan beställa dem via internet då det var en kampanj för just Barkabys varuhus, iaf enligt telefonissan jag pratade med 1:a gången jag ringde.*suck* Ville en stund senare kolla om varuhuset kunde lägga undan bord och stolar, åt mig tills den dag jag kunde få hämta, ringde då 2:a gången för dagen till IKEAs kundtjänst. Den telefonisten kollade upp om det gick, men icke sa nicke. Funderade lite till och försökte nu istället få koll på när kampanjen går ut på Barkabys varuhus. Ringde en 3:e gång och denna gång strålade shoppinggudarna med sin välvilja. Det visade sig att det inte var fråga om någon kampanj, utan ordinarie pris för just denna matgrupp hos IKEA, vilket jäkla varuhus man än går till. Tack kära telefonissa och shoppinggudinnan.

På Elgiganten fick jag också se hur liten en liten diskmaskin är, vilket gjorde mig glad. Den var ju sööööt. ;-)

K-Rauta var inte särskilt upplysande för mig, men min mor insåg att en duschvägg med måttet 90x90 skulle funka. Hurra! Nu gäller det bara att hitta en duschvägg som man faktiskt vill ha i sitt badrum. Jag har sett en med lövrankor på. Vore ju helt rätt i mitt badrum, eller hur?

Annars går vi i väntans tider för utdragning av vräkt tand. Loke vet inte vad han har att vänta.

1 kommentar:

elin sa...

Grattis till en trots allt lyckad shoprunda! Själv har jag snart möblerat om för 110:e gången, och det blir alltid lika lyckat. (?) :)