tisdag, maj 26, 2009

Glasögon

Jag har nu insett att det inte funkar med att bara använda linser. Jag har problem med att jag i pollentider får en så förbaskat jobbig klåda i ögonen. Det funkar inte att klia sig i ögonen med linser, vilket då har lett till glasögoninköpet. Om jag insett att det skulle vara så himla jobbigt hade jag nog struntat i det iaf. Hur kan det vara så svårt att hitta snygga bågar? De där löven jag pratat om tidigare funkade inte på mig eftersom jag är så tjockskallig. Får inte vara för slimmade bågar då. Jag var i 3 olika butiker innan jag hittade ett par jag kunde leva med. Hoppas bara jag gillar dem när jag hämtar sedan. Vad gör man annars?
Insåg att man skall börja med att leta bågar. När man hittat bågar man trivs med hos man synundersökning. Detta pga att de inte litar på varandra i den branschen. Inte ens när jag hade med mig receptet som ena butiken provat fram 2 minuter innan jag kom till nästa. Knasigt.:-S
Uppföljning följer. ;-)

***UPPFÖLJNING nr.1***

Hittade ingen bra bild, men klippte ut en från Synsams hemsida. Fanns tydligen i grönt också, men jag tog de blå. =c)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan köpa bågar på nätet. www.favooptic.com eller .se
Billigt dessutom.

Anonym sa...

www.favoptic ska det vara

Lupa sa...

Jag har självklart varit där och kikat. Varit och bläddrat på massor av internetbutiker, men inte hittat några bågar jag gillade. Möjligen är jag knäpp och inte vet jag om jag gillar de bågar jag faktiskt köpt när jag väl får dem. Vi får väl se. =c)

Lizze! sa...

Var är bilden på bågarna då?? *nyfiken i en strut* :o)

Monica sa...

Love my OK/Q8 glasögon :=)
Ha en skön helg