fredag, mars 27, 2009

Obama, händer och Earth Hour

Igår såg jag reprisen från Jay Lenos show, när Obama Barack var där. Fantastiskt intressant att se en amerikansk president vara så lättsam och pratglad. Inga sura miner, bara glad och säker på att de kommmer att ordna det. För första gången känner jag nu att jag är en i högen av Obamafans. Han kanske faktiskt får oss alla, inte bara amerikanerna, att ta steget mot bättring? Jag håller tummarna.

Gick till doktorn för ett par dagar sedan. Fick farhågorna bekräftade och står nu i kön för operation av nästa triggerfinger. Känner dock inte att jag är speciellt oroad. Denna doktor verkade veta vad hon pratade om. *pusta ut*

Tänker ni, som jag, släcka lamporna den där timmen på lördag?! Hörde att Stockholms kommun inte ansåg det mödan värt att släcka lamporna runt stadshuset. Det skulle ju ändå inte ge någon effekt. Har de helt missat poängen? Det är en SYMBOLISK handling, som kanske uppmanar till eftertanke. Personligen gjorde jag bort mig förra lördagen och släckte lamporna redan då. Har sedan dess släckt dem en timme varje kväll. (Hurra för timers!) Kommer att göra det också den rätta lördagen. Hoppas vi är många!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eftertanke ja... Var det inte du som fick pris för bästa ljusdekoration på din balong förra julen eller nåt? Earth-hour juletid - DET hade varit en manifestation.

LupaVarg sa...

Och precis som då, använder jag en timer. Detta medför då att lamporna inte är tända DYGNET RUNT, vilket i sin tur medför besparing.
Hade Earth Hour infallit juletid hade jag gjort som jag gör idag. Släckt lamporna!

Lizze! sa...

Haha, någon som är ledsen att den inte vann juldekorationen? Alla som känner Lupa vet att hon är en "mörkersmurf" som gillar levande ljus. ;o)