torsdag, oktober 02, 2008

42

Igår fyllde jag alltså, "svaret på den yttersta frågan om Livet, universum och allting", 42. Firades med några goda vänner, paj och mys. Jättetrevligt. =c)

I måndags gick jag då och lasrade mig i fejset. Såg ut som en kokt hummer efteråt. Själva lasrandet gjorde inte speciellt ont, men att också känna sig som den kokta hummern, var ingen hit. Skall tillbaka om 4 veckor för behandling nummer 2. Mamma säger sig redan se resultat, men jag tror att hon har hallicar. ;c)
Fick under kvällen den stora äran att få beundra polarinnans fantastiska Succubustatuering. Jäklar vad snygg hon blev IRL. Gissa om man nu är sugen på att gadda sig mer?

Natten till idag var det någon dåre som bestämde sig för att tutta på en svart mercedes, som stod på parkeringen nedan för mitt hus. Jag hade precis gått och lagt mig och hörde ett konstigt oväsende utanför. Orkade dock inte bry mig utan försökte bara somna om, men när det hördes igen 5 minuter senare gick jag upp för att kolla. Då stod bilen i ljusan lågor och någon höll på att släcka elden. Konstigt nog såg det ut som en släckbil från brandkåren, men det hade inte hörts några sirener alls innan. Jag drog bara igen fönstrena p.g.a. röken och gick och la mig igen. Idag när jag gick ut såg jag att det var en svart mercedes som var det stora offret, men den stackars sate som parkerat bredvid var lätt grillad på vänstra sidan. Undrade vad han tänkte när han kom för att ta bilen idag?!

1 kommentar:

Undertecknad sa...

meningen med livet är HON... klart du ska gadda dig mer och mer och mer och sen lite till

pöss