tisdag, juli 08, 2008

Allt möjligt dårå

Min lilla mobiltelefon har fått fnatt. Det första som hände var att när jag försökte fota fick jag bara upp ett svart fönster. När jag sedan av ren frustration tryckte på att ta bilden, hoppade fönstret tillbaka till bakgrundsbilden utan att någon bild togs. Jag startade om mobilen och samma sak igen. När jag sedan gnällde om detta för kära mor, och skulle visa hur det såg ut funkade det! Ingen vet vad som hände. Nästa grej som hände var att jag klickar kameran får jag upp en ruta där det står "Ett program körs redan. Stäng det och försök sedan starta kameran igen". Det finns inget jäkla program som körs och jag blir så frustrerad. Efter nittioelva försök gjorde jag en total återställning på mobilen, men det hjälpte inte heller... Det är något mjukvaroproblem och nu skickar jag den lille på reparation.

Dagen efter jag hämtat en lånemobil hos mamsen dör Bluetoothen. Går inte att hitta den med någon av mina arbetskamraters mobiler. Reklamation!

*mutter*

2 kommentarer:

Merkurius71 sa...

hihi jag har snott henne men säg inget till någon...

Mobiler suger... min skulle ha repfrittglas, ja just de... kyss mig där bak att det är repfritt, tog inte många veckor innan det var snygga repor i det repfria glaset.

Pöss

Lupa sa...

Ännu har jag inte lyckats repa rutan. Har dock spräckt skalet och kameran dog. Skalet är reparerat och snyggt igen och nu är han hos doktorn för kameran. Håll tummarna för att det går bra. =c)