söndag, augusti 05, 2012

Lite uppdatering av livet för ögonblicket

Det har egentligen inte hänt så mycket, om man nu inte räknar med att jag och Loke höll på att bli ihjälkörda av en polisbuss, på Fridhemsplan. De hade bråttom i jakten på polska huliganer så varför inte bara köra rakt upp på trottoaren där vi stod? De missade oss ju med flera centimeter, så varför gnälla?

Annars har jag röjt på min jättelika uteplats och planterat mer blommor. Några stycken Lavendel, en Clématis och en vit doftande ros. Jag har också misshandlat det stackars plommonträdet genom att klippa bort några grenar som skuggade, de rosor jag planterade förra gången, lite för mycket. Jag har också försökt klippa gräsmattan, men det gick inge vidare. Hade väntat för länge, vilket mest resulterade i trassel.

Badade Loke igår under högljudda protester, men nu doftar han schampo och är silkeslen. Denna gång har jag heller inte hält mer gift på honom, utan istället testar jag nu ultraljudshalsband. Han har redan haft det i en vecka och han fick två fästingar under de första dygnet då jag var dum nog att ta av det under natten. Vis av skadan har det stackars djuret nu halsbandet på dygnet runt. Skall bli intressant att se om det faktiskt funkar.

Jag köpte mig en läsplatta. Det var fulingen Gabriel som presenterade mig för denna apparat och den är min ständiga följeslagare. Jag har hunnit med flera böcker och den är perfekt. Jag har bland annat läst de tre delarna av The Hunger Games och blev förvånad över hur fantastiskt bra de var. Lika förvånad blev jag av hur kass filmen var när jag såg den i fredags. Det var så mycket som ändrats om för att kunna funka på film. :-/

Jag jobbar och är så förbannat trött jämt. Vill helst bara gräva ned mig under täcket och inte gå upp. Tur att Loke tvingar upp mig. :-) Ingen semester i år då jag inte jobbat tillräcklig länge på nya arbetsplatsen för att få någon. Det är dock helt ok att få lön att slösa bort. ;-)

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 kommentar:

Undertecknad sa...

läsplatta... intressant... vilken tog du och hur bra är den? Är det lätt att hitta böcker? Fick rådet att skaffa en av en tjej i hjälpmedelsbutiken där jag var för att leta efter ett bokstöd. Mina arma händer gillar inte att hålla i böcker.

stor kram från liten förvirrad tigerhumla