tisdag, augusti 07, 2012

Läsplattereklam

Efter förfrågningar både här och av andra som läser min blogg, så gör jag härmed reklam för denna fantastiska pryl. Jag köpte mig en Sony läsplatta PRS-T1 Röd (finns i svart också) vilken jag är jättenöjd med. Att läsa böcker är ju något jag alltid har roat mig med, men bokhyllorna räcker ju för fasen inte till. Dessutom är det förjäkla jobbigt att bli av med böcker som man inte längre har någon plats för, om man inte slänger dem i soporna. ;-( Plattan är liten, som en lagom pocketbok och väldigt tunn och lätt. Den är lättanvänd och går att läsa på till och med i fullt solsken, då den inte är bakgrundsbelyst. Ingen färgskärm, den går att surfa med via WiFi, men det är mest för att kunna hämta FLER böcker. ;-) Böcker finns att hitta på olika gratis- och betalsajter. Mina sorters böcker (fantasy och skräck) är ganska ok att hitta och jag gissar att det inte skall vara så svårt att hitta andra sorters böcker också. Jag har dock inte letat. Läsplattan kan läsa många sorters filer, men det finns också gratisprogram som man kan konvertera till rätt sorts fil med, om den bok man hittar är i fel filformat. Om ni har några fler frågor, så ställ gärna dem här. Jag, och andra, skall göra vårt bästa för att svara. =c)

2 kommentarer:

Undertecknad sa...

wow. kollade och de har faktiskt min "typ" av böcker också... oj oj... ska kolla lite till på läsplattor och se om det verkligen är något för mig... gillar ju papperskänslan. men antar att man vänjer sig

Lupa sa...

Inget problem med att inte ha papperskänslan faktiskt. Det är så många fördelar med den lilla apparaten att den väger upp sådant. :-)