måndag, oktober 31, 2011

Upp som en sol och ned som en pannkaka

Alla goda nyheter äro icke lika goda idag. Det blev ett arbete, som är precis lika förivirrat som underetecknad, men det går nog bra ändå. De är iaf väldigt trevliga och vi sitter i eget rum. :-)

Köp och försäljning av lägenhet föll platt när säljaren, på den lägenhet jag ville ha, helt plötsligt bestämt sig för att inte sälja. Jag skyller på dåliga råd av närstående, som övertygat mig om att säljaren begärde för mycket betalt. Personligen skulle jag ha velat ge acceptpriset och saken hade varit biff. Nu står jag alltså här och vetefan vad jag skall hitta på. Enligt mäklarna som säljer i området, dit jag vill flytta, finns det inte några nya försäljningsobjekt inom den närmaste tiden. Möjligen dyker det upp nya till våren och detta ger alltså ännu en jul där jag inte vill vara. Mor och far säger att det säkert dyker upp något bättre, men den har jag hört förrut och det stämmer aldrig. Vet inte hur många gånger jag följt rådet att vänta och se tiden ann. Det slutar alltid med att jag blir besviken.

*suck*

3 kommentarer:

Anonym sa...

kanske tittade hon i din blogg och kom i andra tankar? :p

Det går fler tåg. Du kommer hitta något var så säker!

Lupa sa...

Tackar allra ödmjukast för ditt 'stöd'.

Undertecknad sa...

okej försöker igen...

attans då, hade ju varit så jäkla smutt om det hade funkat, men the story of our lifes... if it seems to be to good, it is.

nog med uppmuntrande ord... håller tummarna för att denna dörrstängning endast innebar att en ny mycket bättre dörr öppnades.

många kramar