torsdag, januari 14, 2010

Lagen om alltings jävlighet

Mitt nyårslöfte till mig själv:

Skaffa ett nytt jobb, som gör det värt att arbeta heltid om så krävs.
Var mer öppen för nya relationer.

Mr. Murphys bidrag:

Det verkar inte bättre än att du löper risk att få MS, men vi har en jättebra undersökning som vi vill att du skall vara med i. Denna undersökning är en blind sådan, vilket innebär att ingen vet om du får placebo eller verksamma piller. Om du får de verksamma pillerna kommer de, enligt tidigare undersökningar, ge en stor chans till att din MS inte blir fullt utvecklad eller åtminstone försenas med många år.
Om du bestämmer dig för att vara med i denna undersökning skall du vara medveten om att det kommer att bli många sjukhusbesök de närmaste månaderna. Det blir magnet- och lungröntgen vilket kan ta flera timmar åt gången. Du får, under inga omständigheter, bli gravid under den tid som undersökningen pågår. Detta i sin tur medför att du måste antingen avstå helt, eller använda de allra säkraste preventivmedlen. I USA och Danmark måste man skaffa en spiral, men i Sverige litar vi på att du vet vad du gör. Det bör räcka med kondomer och spermiedödande medel.

Vad jag redan har gjort, innan jag fick infon från Mr. Murphy igår:

Jag har ansökt till många jobb, och skall på intervju imorgon. Vilken arbetsgivare går med på att den nyanställde envisas med att vara borta hela dagar under provanställningen?
Jag har gjort mig tillgänglig för nya relationer och skall på dejt. Om jag nu skulle gå vidare med den mannen måste jag först börja trassla med superpreventivmedel? Jag är ju så jäkla otränad och vad skulle hända om jag helt plötsligt träffar mannen i mitt liv? Jag är för gammal för att vänta, om jag kom på att jag faktiskt vill ha barn.

Mr. Murphys kommentar:

Du kan när som helst avsluta undersökningen.
Du vet ju inte ens om du får de verksamma pillerna. Om du avbryter innan du då fått alla pillerna, vilka behövs för att det ska funka, och det visar sig att du fått de verksamma pillerna - vilka i sin tur visar sig vara botemedlet mot MS, så är du rökt!

Vad jag tänker just nu:
Mörkermåne? Menar du det?! Passande eller hur? Inte ens en tunn skiva av nymåne på himlen. *suck*

1 kommentar:

Monica sa...

Ja Sverige är fantastiskt eller hur.
Ha det bra/Kram