onsdag, januari 20, 2010

Evigt läkarbesökande

Igår var jag på infektionskliniken på KS och blev "infekterad" med TBC-protein. Meningen är att läkarna skall få svar på om jag har TBC inför min medverkan i läkemedelsundersökningen jag tackat ja till. Så här långt syns inget särskilt där de satte nålen, så TBC verkar jag inte ha.
Idag gick jag till Venous Center, där jag tog bort mina åderbråck, för en mycket försenad återkontroll. Jag är mycket nöjd med behandlingen jag fått, och hade bara funderingar över att jag fortfarande har ett ådernät på framsidan av högerbenet. Kära doktorn sa att det inte var något problem att fixa till i efterhand och det kunde göras nu på direkten. Sagt och gjort. Jag lade upp mig på bänken och blev injecerad med någon slags skum/vätska som skulle få ådrorna att skrumpna ihop och försvinna. Den som lever får se. =c)

Imorgon tänkte jag ta ledigt från läkarbesök och istället gå och titta på en hyreslägenhet. Jag vill kolla mina valmöjligheter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fan lider du av?, verkar väldigt diffust, hoppas du blir frisk snart. Och du, han med äpplet var väl inte mer än ett päron!!! Suck världen är full av idioter!
Kram till dej