söndag, november 02, 2008

Musik och bio

TACK LIZZE!

Konserten var bara så asbra!!! Älskar Shinedown och uppskattar Disturbed. Hoppade och skrek i 4 timmar. Borde väl antagligen ha ont i hela kroppen, men det enda som gör ont är axelmusklerna. Blir väl så när man står med armarna i vädret låååååååånga stunder i sträck. ;c)

Såg Quantum of Solace med tjejerna igår. Jag bara älskar Daniel Craig som den nya Bond. I en diskussion med Gelgeis igår kom jag fram till liknelsen Pit Bull. En jävligt envis och ångloksliknande hund som inte släpper taget när han väl fått grepp. Och för er som undrar är karln faktiskt 1.78 cm lång! Alltså inte så kort som somliga verkar tro. ;c) Denna film var en bra del 2, som avslutade denna miniserie på ett värdigt sätt, och jag ser verkligen fram emot nästa äventyr. Första gången någonsin, som jag tyckt att det varit värt att gå och se James Bond på bio. Tjohoo!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kollade upp Shinedown på youtube, låter väldigt likt Alice in Chains, tycker jag. Bra, bra!!:)

Ha det bra!
Marlene

Undertecknad sa...

haha jaja han är i klart hångelvänlighöjd men fortfarande ful i jeans i mina ögon... minuspoäng. Snygg överkropp men resten nop

Lupa sa...

Jag tror att 'undertecknad' får lov att se Casino Royal. Möjligen att jeans inte klär honom, men naken är han helt ok. ;c)