torsdag, juni 05, 2008

Segt som tuggummi under skon

Igår satt jag och väntade på tåget och passade då på att blogga via mobilen. Skrev ett långt inlägg, som skulle avslutas strax innan jag kom hem. Precis innan jag tryckte på knappen för att skicka upp den ringer telefonen och allt bara går upp i rök. *suck* Där hade jag ansträngt mig, varit fyndig, och rolig i missären, så blir det bara 'blip' och borta. =c/

Då blir det instant replay på inlägget här nedan:

Jag vantrivs något offantligt i de nya lokalerna. Vi är alldeles för många på för liten yta. Tack och lov är jag bara där på kvällarna då det är mycket mindre folk på plats. Det finns bara EN herr- och EN damtoalett, vilka blir vansinnigt snuskiga. Och hur kommer det sig att folk idag inte fattar att man lägger pappershanddukarna i papperskorgen och inte slänger dem på golvet? Idag blev äckelupplevelsen tusenfaldigad när jag upptäckte att det var stopp i köksavloppet. I sörjan ligger bestick och diskborste. Folket här kan alltså inte inse att det kanske vore smartare att lägga sina använda bestick i den diskmaskin, än lassa ned dem i en äcklig diskho. Och vem fan är så dum att hon/han tömmer blomjord i diskhon så det blir stopp? Tydligen har de då ringt, men någon trevlig person med en "plunger" kommer inte dyka upp före helgen. Förhoppningsvis är det iaf fixat till på måndag när jag är tillbaka efter min tredagarshelg.

Igår när jag kom till jobbet sprang jag som en blådåre för att hinna in genom dörren innan den gick i lås. Utanför står en TL och några andra. Den jäkla TL:n kläcker då ur sig "Jag har väntat i flera år på att se dig springa. HAHAHA!" "Vad fan pratar du om?" tänker jag och säger sedan "Du kan ju följa med mig på mina milslånga promenader varje dag. Då lär du se mig springa både en och två gånger". När jag sedan går in genom porten vräker jag ur mig "Jävla kärring!". Skiter i om hon hörde mig. Hon är ju för helvete en chef och hur tänker hon när hon säger något sådant till någon hon egentligen inte känner? Inte blir man gladare för det bemötandet på sin arbetsplats. *mutter*

Har börjat titta på Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Har inte ännu fattat vad alla snackar om. Ganska ordinär tycker jag, men jag har iofs bara sett tre delar ännu. Jag funderar på om de tänker knyta an till den asdåliga Terminator III eller helt enkelt skiter i den?

6 kommentarer:

elin sa...

"Det finns bara EN herr- och EN damtoalett, vilka blir vansinnigt snuskiga."
Nåt för skyddsombudet att ta tag i? ;-p

mariel sa...

"Den jäkla TL:n kläcker då ur sig "Jag har väntat i flera år på att se dig springa. HAHAHA!""---> Det är som en =?#&¤&% som gick förbi mitt kontor, såg mig äta en croissant, och sa "man äter faktiskt frukosten hemma".

Merkurius71 sa...

det är nya trenden att teamleaders ska vara "kompis" med sina underordnade och därför måste skämta på andras bekostad, så de visar att de minsann är lika vanliga som vi andra.

På min arbetsplats är vissa av teamledarna de första att komma med i mina öron rätt kränkande kommentarer eller utsätta andra för sk praktcal jokes som i mina ögon är mer eller mindre bevis på det mänskliga behovet av att trycka ner andra. Det är kalsongryck, fräcka kommentarer om både det ena och andra. Som tur är har jag hållit tillräckligt låg prfil för att komma undan... men ser ju hur andra behandlas och tycker inte om det.

idioter hela bundet

Mariel sa...

"det är nya trenden att teamleaders ska vara "kompis" med sina underordnade och därför måste skämta på andras bekostad, så de visar att de minsann är lika vanliga som vi andra."

Jag hoppas att det är okej att mobba teamledarna som de mobbar en.

Lupa sa...

Det hade ju varit en dröm. Jag har åtminstone en TL jag vill mobba. ;c)

mariel sa...

Namn! Namn! Neh, det kanske inte går att publicera namn.