lördag, juni 07, 2008

Hetta

Igår satt jag med några vänner på en gräsmatta i Hagaparken och svettades. Personligen flyttade jag mig efter skuggan hela eftermiddagen. Alldeles för varmt annars. Gissar att några i sällskapet idag har svidande skinn. De satt mitt i solen hela tiden. Att de inte fick solsting är för mig en gåta? =c)Idag är det dock befriande blåsigt och svalt på min sida av huset. Blir väl ändring så fort solen kommer runt hörnet.

För ett par dagar sedan satte jag äntligen upp min egentillverkade fontän på balkongen. Nu porlar det trivsamt. Eller man kanske inte skall säga "porlar". Låter mer som någon som pinkar med stopp i ledningen. ;cD
Blev iaf glad över hur enkelt det faktiskt var att få den på plats. Alltid roligt att något funkar på första försöket för en gångs skull. Skall bara köpa en något kortare förlängningssladd. Den jag har nu ligger ihoprullad bakom Tujan i en hög. Inte så snyggt. =c/ Synd förresten att de där små pumparna bara tillverkas med svart sladd. Den syns alldeles för tydligt mot en vit vägg. Undrar vad jag skall hitta på som nästa projekt? Jag är fortfarande lite sugen på att lära mig blyinfatta glas. Hittade en kurs på nätet, men den gick bara i Linköping och jag är alldeles för lat för att ta mig dit. Tydligen gick det också en i studiefrämjandets regi, men den hittade jag aldrig, så det blev inte av. Framtiden får utvisa hur det går. =c)

Tekniken är fantastisk... när den funkar. För fyra månader sedan köpte jag en Moustrapper som jag bara älskar. Äntligen kan man sitta vid datorn hur mycket som helst utan att få ont i axlar och armbåge. Den dog för några dagar sedan. Nu glider muspekaren runt efter eget huvud och låååååååååååångsamt av bara tusan. Den har som tur är 2 års garanti, men måste ju då skickas bort för att fixas. *suck* Ännu en gång leta kartong att lägga den i, omslagspapper och betala porto. Inte speciellt komplicerat, bara tröttsamt. Gissar att sand och hundhår, som blåser runt i lägenheten, är skurken i dramat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var har du köpt pumpen och vad kostar en sån?

Lupa sa...

Pumpen köptes på Bauhaus i Bromma och kostade 79kr. Som hittat. =c)