söndag, mars 30, 2008

Fundering...

Hur kommer det sig att folk tar sig friheten att hoppa på folk, och komma med personangrepp, på sådana som skriver om sina åsikter på nätet? Kan det bero på att de känner sig så anonyma och säkra och därför tycker att det är ok? Hur sorgligt feg kan man då vara?

Hur kommer det sig att mina åsikter, angående ev. ombildning, kan väcka så starka känslor i dessa anonyma? Vad spelar det för roll vad jag tycker och tänker? Det är ju knappast speciellt revolutionerande?

Hur kommer det sig att dessa anonyma människor verkar ha svårt för läsförståelsen? Hmm... En läsförståelsekurs kanske ligger i tiden? (Läs och begrunda de kommentarer som en av dessa anonyma ansett sig nödgad att göra mig uppmärksammad på. Om inget annat så inser man hur fattigas dessa människors liv verkar vara.)

Fundering numero uno! Kan man, som de där som tjänar storkovan på sina bloggar, kanske få lite betalt för mödan? Vore ju inte helt fel om man fick lite dinero också? Gissar att det är kört. Jag pratar ju aldrig om mode, smink och sådant skräp som företag tjänar pengar på. Kanske borde man sätta sig in i detta... Undrar hur man gör? Läste att Blondinbella gick och handlade för över 10 000 kr i veckan. Undrar om hon gjorde det innan hennes blogg blev ett AB och hon fick miljoner för reklamen hon gör? Borde kanske mejla henne och fråga efter lite tips. Hon verkar ha huvudet på skaft. Hon får också skit för sin blogg, men hon verkar ta det med ro. =c)

Inga kommentarer: