tisdag, april 30, 2013

Valborg och köpångest

Fantastiska Valborg är här och det är dags att bränna upp allt gammalt och så nytt. Här i Skogstorpet har jag fortsatt med vårbruket och grävt ett grunt dike längst uteplatsens fria sida. I detta dike skall de tre budlejorna och de två kameliaschersminerna planteras. Mamsen var vänlig nog att köra mig för att köpa jord. Passade då också på att köpa bergbambu och fler lavendelplantor. Kan bara inte få nog av lavendel. Tyvärr är lavendeln inte lika förtjust i mig, vilket innebär att jag måste köpa nya plantor hela tiden. De enda som tjänar på min envishet är plantförsäljarna. Min plånbok blir bara tunnare och tunnare. Därav min köpångest för inte fasen kan jag hålla fingrarna i styr.
Har senaste tiden känt att min mobil blivit slöare än önskvärt och det verkar som om jag lyckats repa kameralinsen, vilket gjorde att senaste bilderna på Loke ser ut som jag använt ett filter och det ger honom ett drömskt utseende. Inte riktigt vad jag tänkt mig och alltså fick jag ett shoppingryck i fingret och plopp, så har jag beställt mig en ny, dyr, mobil. Den ska komma i posten och jag kommer att ha ångest hela tiden tills den anländer. Ett plus är dock att skatteåterbäringen kommer att täcka inköpet, men likförbannat har jag ångest.

Ha en fantastisk Valborg och elda inte upp något värdefullt om det inte var meningen. :-D

1 kommentar:

Undertecknad sa...

Du gör helt rätt i att shoppa, pengar gör ingen glad på banken och det är definivt inget du kan ta med dig till himlen/helvetet/eller vart fan man nu hamnar när man dör. Så shoppa på!!! Jag shoppar också fast jag inte borde... inte borde alls.