lördag, september 15, 2012

Shopping igen då och datorn funkar igen!

Efter en ett par veckors datalöshet, blev jag förbannad och gick och köpte mig en surfplatta. Den är jättecool och jag har redan laddat ned en massa appar på den. Just nu skriver jag på den för det här inlägget. Nu på eftermiddagen fick jag också hjälp med min jäkla dator, som nu jobbar på och inte verkar vilja dö igen. Jag är så himla glad att den funkar och jag kan nästan överse med att jag måste börja ominstallera allt som fanns på den innan den dog. Jag tackar min fantastiska dataguru Anna för att hon hjälpte mig att få igång den igen. :-) Jag gissar att jag får återgå till min ettårsominstallation igen. Det funkade för alla mina andra datorer och kanske det var det som fick dem att flyta på så bra som det gjorde under så lång tid.

Pratade med mamsen idag och hon verkar må bättre. Vet inte hur länge hon blir kvar på sjukhuset, men jag gissar att det beror på hur lång tid det tar för inflammationen att lägga sig.

Lille far säger att han skall borra upp min kökshylla imorgon. Lamporna skall installeras av elmannen senare i veckan enligt uppgift. Jag håller tummarna. Nu skall jag ta mig ett glas av jordgubbssmothien jag gjorde tidigare och sedan köra igång tvkvällen.

Hare och kanin från Skogstorpet!

1 kommentar:

Monica sa...

Hoppas mamsen kryar på sej fort.
KRAM