torsdag, september 02, 2010

Val och annat tjafs

För att leva i ett land, där det är försvinnande få människor som faktiskt röstar, har detta val blivit en ren krigshandling. Folk är som galna. Jag blev utskälld idag av tanterna som "vaktade" rösturnorna i Solna Stadshus. Jag hade ifrågasatt varför Piratpartiets röstsedlar blivit decimerade och flyttade till sämre platser än jag placerat dem på igår. Riktigt sura tanter informerade mig då om att det hade minsann valnämnden i Solna bestämt. De förnekade också att någon snott valsedlarna, men jag kan lova att det försvunnit över 250 st både igår och idag. Vore väl trevligt om det innebar att lika många röstat på partiet och att det var därför de var borta, men jag betvivlar det. Efter ett evigt debatterande kallades en "officiell" person in, vilken upplyste mig om att jag hade fel och de bestämde. Jag informerade om JO-beslutet som tagits i frågan, men eftersom jag inte hade något papper med mig, kunde jag inte peka på vad som sas där. *suck*

På tisdag i nästa vecka skall jag skrivas in på KS och på onsdagen skall jag kontraströntgas för att se att alla grejerna ligger där de lämnade dem. Därefter, eller kanske före, skall jag också bli uppskuren i pannan för att försöka komma till rätta med ett hål som inte vill läka. Den veckan kommer att börja bra. ;c)

***UPPDATERAT*** Visar sig att hjärnan gått i spinn. Det är på måndag jag skall skrivas in och på tisdag diverse ingrepp skall göras. Alltså inget annat. =c)

Jag shoppade online på Cellbes för ett par veckor sedan och igår kom så leveransen. Kastade mig över paketet och provade allt. Det visade sig att den där formguiden de har inte stämde över huvud taget. Av de 6 plagg jag beställde fick jag lov att returnera 4, pga att de var alldeles för stora. *mutter* Av de två jag har kvar är den ena "ganska" ok och den andra helt ok. Fattar inte att det är så stora skillnader på samma storlekar på samma affär?!

2 kommentarer:

elin sa...

alla möjliga sorters kramar!!

Undertecknad sa...

hoppas det går bra på sjukhuset, tänker på dig vett vännen

styrkekramar