tisdag, april 15, 2008

Smärtkliniken

Idag var jag på smärtkliniken, för att påbörja utredningen. Jag hade fyllt i ett frågeformulär där det fanns en massa frågor smärtan och hur jag mår i allmänhet. Doktorn frågade också om min sjukdomshistoria. Där hamnade jag i problem. Inte fasen kommer jag ihåg när jag fick min diabetes och hur behandlingen hållit på innan jag blev kostbehandlad? Hur länge tog jag insulingsprutor och hur länge åt jag tabletter? Inte kommer jag heller ihåg värdena för Hba1c eller vad mitt förra morgonsocker låg på?! Nästa fråga var om jag blivit opererad någon gång och den enda gång jag kom ihåg var mitt öga när jag var 4 år. När vi pratat en halvtimme kom jag på att jag faktiskt blivit opererad i båda händerna. Inte klokt att jag inte kommer på det förrän jag ser ärren?! Frågade också om min jobbhistoria där jag hamnade i samma problem. Jag blir alldeles snurrig. Jag tillhör dem som inte kommer ihåg sådant jag inte ser. *suck* Out of sight, out of mind... Doktorn tycket nog att jag var lite vimsig. =c) Imorgon skall jag tillbaka för fortsatt utredning och provtagning. Framtiden får utvisa hur det går.

4 kommentarer:

Lizze! sa...

Lycka till idag, och du, de är fler än du som är förvirrande när de gäller sånt. Man blir så ställd och vill inte säga fel och så blir de helt galet istället. Jag är kass på år och sånt!
Puss på dig!
;o)

Morris sa...

Vem gick du till??


Jag går på Sabbatsbergs Smärtklinik och min läkare är helt sinnessjuk. Han bryr sig inte om min smärtbild överhuvudtaget, jag skulle vilja bygga en brödrost av hans inälvor!

Lupa sa...

Jag har gått till Capio S:t Görans Sjukhus. Min gulliga läkare heter Carl Blyhammar. Om du kan få hjälp därifrån skulle det nog gå bättre än på Sabbatsberg. Det var stor utredning redan från början och jag känner att de faktiskt försöker hitta hjälp till mig. Vi får väl se hur det går. Har två tider hos sjukgymnasten och sedan skall jag träffa Calle igen. =c)

Anonym sa...

Jag tycker att man ska vara försiktig att skriva så om en läkare som Morris sa..tycker att den kommentaren ska tas bort. Har själv gått till HJ och han är helt ok. Men - håller också med om att Capio St Göran är bättre. /Ann