söndag, april 27, 2014

Veckan från helvetet

Jag är trött, men det har inte bara med min sjukdom att göra, utan också med Lokes mage. Vi var i Hagaparken på annandag påsk och djuret hittade något äckligt att äta, vilket sedan dess gjort att nattsömnen avbrutits ett antal gånger per natt för att han behövde gå ut. Kombinationen med min vanliga trötthet och vovves magproblem har gjort det till ett en vecka i helvetet. Vackert väder, kul för er, men själv har jag mest gått omkring som en zombie. Vovves mage verkar ha stabiliserat sig och jag håller tummarna för att det ska fortsätta så. Vi får se om det blir en hel natts sömn inatt. Om inte kommer jag antagligen skrämma slag på neurologen jag skall till imorgon.

Under de minuter jag lyckats hålla igång i helgen, har jag planterat min nya ros och även planterat den japanska lönnen jag hade tänkt att ha i kruka. Ångrade detta beslut eftersom jag insåg att jag nog vill använda just den krukan till det fjäderborstgräs jag tänker köpa. Förra året planterade jag det i en kruka som smalnade av upptill, vilket gjorde att jag hade ett jäkla sjå med att få ur det när det dött. Den andra krukan, som jag nu tänker använda, vidgar sig i öppningen.

Vi får se hur det blir.

1 kommentar:

Undertecknad sa...

Känner igen det där så väl. Mina avlöser varandra, när den ene blir bättre ser den andre till att slicka i sig något mumsigt och vi ska ut och lufta rumpan några gånger per natt.

Hoppas det blev en hel natts sömn bejb, livet blir så mycket lättare.

Pözz