onsdag, juli 21, 2010

Shoppa och bli av med gäddhängen?

Tittade på mig själv i spegeln efter att ha läst en kommentar på en blogg. Insåg att jag också har problem med mina överarmar, men har också insett att det faktiskt går att göra något åt det. Eftersom bantning inte kommer på fråga, då det bara blir en massa kött över, och motion bara bygger mer muskler får jag ta vargen i öronen och köpa mig ett par hantlar. HA! Varför spara pengar när man kan få en hjärnblödning och dö i nästa vecka?! Sagt och gjort och hantlar för 1400kr är beställda. Vi får väl se om det blir någon skillnad på armproblemen i framtiden.

Var och bytte in mina gamla trasiga Eccoskor mot ett par nya. Två års garanti mot uppvisande av kvitto är en strålande affärsidé tycker Ego. ;c)

Murgröna efter ett evigt fotande:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Nää lägg av, varför bry sej om gäddhäng, när man endå skall dö!! Slösa inte energi på oviktiga saker, må gott istället, skicka tillbaka hantlarna och gör något roligare, du kommer endå att snabbt ledsna på den träningen.

Undertecknad sa...

håller nästan med föregående talare. Om du ändå ska dö nästa år (vem vet när man dör) så kan du ju ändå lägga pengarna på något kuligare. Dessutom om du utnyttjar gåstavarna rätt tränar du ju armarna också. Två flugor på smällen om en så säg.

Tänk va praktiskt det är med självutlösare :-)

elin sa...

hmm... Eric har hantlar på olika vikt... tror inte han använder längre - men du har ju redan beställt... Blir det någon vacker färg?

Lupa sa...

Rosa, röda, ljusblå och marin. De kom hem igår och har redan gjort sin jungfrufärd. =c)