torsdag, april 22, 2010

Mer av det gamla vanliga

I förrgår dog min externa hårddisk. Där försvann 500Gb av spännande saker. Trodde först att det var kontakten som var problemet, då det visade sig att den också var trasig, men efter att ha fixat fram en ny var hårddisken fortfarande död. Antagligen blev det någon sort härdsmälta när kontakten gick sönder. *suck* Nu sitter jag med ett litet USBminne på 4Gb och valet att dryga ut det med brända skivor. Tillbaka i "stenåldern" för mig alltså. ;c)
Inser ändå att problemet med en alldeles för stor extern hårddisk gör att det är svårt med backupperna. Vem orkar sitta och bränna ned allt, som man borde? Jag misste inget oersättligt denna gång tack och lov. Skulle jag känna att jag saknar nått, finns det ändå att hämta därute i sajberspäjs.

Idag har jag legat under läkares kniv. Mitt hål i huvudet bara vägrar att läka ihop ordentligt. Forfarande vätskande och kladdande. Inget verkar hjälpa och därför tog doktorn fram skalpellen. Nu har jag alltså ett nykarvat hål i pannan och håller tummarna för att det vill läka rätt denna gång.
När jag ändå var hos doktorn tog jag upp det där med mitt svullnande öga. Han gav mig någon sorts antibiotika att smörja på. Nu är det bara att vänta och se om det funkar.

Nästa vecka har förresten Iron Man 2 premiär. Något att se fram emot. =c)

Inga kommentarer: