lördag, mars 20, 2010

Funderingar

Det har inte hänt mycket på denna blogg på sistone. Har inte haft något annat än elaka kommentarer att skriva, och jag känner inte för att fortsätta med sådant. Nej, jag har inte sett "ljuset" efter hjärnblödningen, men jag orkar fan inte ta tag i det. Vissa människor har svårt att förstå orden NEJ om man inte trycker upp det i fejset på dem. Vill man vara artig och neka utan att skapa ilska blir det bara en evig rundgång. Det finns så mycket som man vill säga, men det hela slutar bara i sura miner. Alltså lika bra att strunta i det.

**UPPDATERAT**
Vad gör man förresten på kvällarna, när man inte jobbar? Jag har arbetat kväll de senaste 4 åren, och jag kommer fasen inte ihåg vad jag gjorde innan jag började med det? Det finns inget att se på tv och det finns inget att göra. Vad gör ni?

2 kommentarer:

elin sa...

Tja, jag har börjat se på tv eftersom det inte finns något att se... House-repriser, nån deckare -fast jag surfar samtidigt :-)
Kram på dej!

Sol sa...

Vad läskigt med hjärnblödningen! Tack och lov att du mår bra.

Om kvällarna så kollar man på TVs play-kanaler förstås! ;) Eller så lyssnar man på (SRs pod-)radio och stickar, går en uppfriskande kvällspromenad (iförd gummistövlar), bakar bröd, och/eller lagar matlåda.

Kram!