tisdag, juni 12, 2007

Livet i en skokartong på E4:an

Ja, då självklart utan lock!

Rosen jag köpte var vare sig vit eller en 'Henry Hudson'. Plantagen tycker att jag skall ta med mig rosen och kvittot, tillbaka till affären, för att få en ny. Det innebär att jag alltså skall behöva gräva upp min tunna där rosen har etablerat sig förvånansvärt väl, tillsammans med de andra växterna. Nog för att färgerna skär sig något förskräckligt, men inte fasen vågar man gräva upp allt och riskera att hela tunnan dör, bara för att det är fel färg? Fy fan.

Fenrir har fått analsäcksinflammation. Det innebär att han antagligen har jätteont, men han visar ju ingenting. Vi gick iaf iväg till doktorn och spolade rent och gick sedan vidare till apoteket och köpte antibiotika. Nu är det bara kurering som gäller och tummar hålles för att det skall klara upp sig utan komplikationer, men chansen är ganska stor att inflammationen kommer tillbaka. Det brukar den göra när den väl varit på plats en gång. Där gick det iaf 1200 spänn. Hmmm...
Tur att min arbetsledare ringde och berättade att jag fått löneförhöjning. Efter skatt blir det dock inte särskilt mycket kvar, men tanken är ju god.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lär dig att klämma ut det själv. Det är inte så himla svårt, och om du gör det regelbundet minskar risken för nya infektioner. Min förra vovve hade problem med inflammerade analsäckar ända till dess att jag lärde mig klämma ut det själv.