tisdag, juli 01, 2014

Gårdagen var verkligen låååång

Igår gick jag upp redan klockan fem. Detta för att jag skulle vara på KS och göra min första tankning av den nya medicinen Mabthera. Jag skulle vara där klockan kvart över åtta och då måste jag åka så tidigt för att lämna av vovvarna hos mamsen. Själva tankning (droppet) skulle ta ca fyra timmar, men eftersom det var en massa annat runt omkring tog det närmare sex timmar. Sedan skulle djuren hämtas och jag åka hem igen, men eftersom jag inte kan låta bli att shoppa lite, var jag inte hemma förrän halv sju på kvällen. Enligt alla källor skulle jag möjligen kunna få en allergisk reaktion på läkemedlet och även uppleva förkylningssymptom, men inget sådant hände, tack och lov. Jag blev inte ens trött. Satt uppe till halv ett på natten, men då tog jag mig i kragen och gick och lade mig. Jag vet ju att killarna nästan alltid kommer att väcka mig halv åtta för att gosa. ;-)
Nästa tankning kommer att bli först om sex månader. Då skall den dos jag tog igår ha slutat verka. Nu slipper jag alltså att ta sprutor med den gamla medicinen Avonex en gång i veckan, vilket är en stor lättnad. Hoppas också att den nya drogen funkar bättre än den gamla. Inga fler skov tack!

Idag har jag pratat med min granne som är jättebra på att teckna. Hon har precis visat upp en jättesnygg bild på en schäfer,  som hon gjort till en kompis, och jag frågade om hon möjligen kunde göra en på mina pojkar till mig. Hon skulle fundera på det och återkomma. Jag gissar att svårigheten med att göra en bra bild på svartskallen gör henne fundersam. Kanske hon tar det som en utmaning och tecknar något bara för att kolla om hon kan få till det snyggt. Vi får se hur det går. :-)

1 kommentar:

Undertecknad sa...

Håller tummar och tår att det ska fungera bättre!