onsdag, maj 21, 2014

MR dårå.

Idag gjordes det en MR på min hjärna, för att se om jag har rätt i att jag haft ett skov. Balansen har annars börjat rätta till sig och jag har inte gjort någon fallstudie sedan pendeltågsperrongen fick sig en minutiös och ingående detaljstudie. Just nu har mitt knä börjat återta sin forna storlek och blåmärket på det andra knät har fått en mer nedtonad färg. Jag känner mig inte lika osäker på mina fötter vilket i sin tur gör att promenaderna blir mer nöjsamma igen.

Jag har idag förtidsrösta i EU-valet. Valet stod mellan MP och F!. Resultatet blev MP då jag är osäker på om F! skulle komma in i parlamentet och jag vill vara säker på att min röst ger ett resultat. Vi får se hur det går och jag kan ju rösta på F! i riksdagsvalet istället. :-)

Från augusti kommer jag antagligen att bli arbetslös igen. Måste alltså verkligen ta tag i ensamträningen för vovvarna. Om det skall sökas jobb måste de lämnas själva och får jag jobb blir resultatet detsamma. De närmaste två åren behöver jag iaf "bara" jobba 50%, vilket jag verkligen är tacksam för. Jag är också tacksam för de år som mina föräldrar givit mig ett jobb på deras firma. Om jag inte hade haft dem vet jag inte hur jag skulle ha klarat det.

4 kommentarer:

Undertecknad sa...

Har dr återkommit? Ang dina tabletter? Eller var MRen ett resultat av ert samtal?

Blev det ingen käpp? Jag som föreställt mig dig knata runt med en döskallekäpp på stan och höttat med den mot alla idioter :-)

LupaVarg sa...

Doktor har icke återkommit ännu, men jag har ringt och påmint. Vill både prata mer och tabletter. Hörde dock av sjuksköterskan att det inte skulle finnas några bättre piller? Jag hoppas också på att få prata om mer sjukskrivning då jag inte funkar så bra, som det är nu.

Någon käpp blev det inte då jag, två hundar och käpp utgjorde en fara för oss alla tre. Den var dock användbar den dag jag använde den. För första gången på länge tog busschauffören det lugnt vid starten. ;-)

Anonym sa...

Har du övergivit Piratpartiet?

LupaVarg sa...

Nej, käre Anonym, jag har inte övergivit Piratpartiet, men jag inser också att utan en planet som det faktiskt går att leva på spelar det knappast någon roll om jag är övervakad av Storebror eller inte. Det var också därför jag valde bort F! eftersom jämlikhet har en underordnad betydelse i jämförelse med bra mat och rent vatten.