lördag, maj 10, 2014

Jamen tack då

Den senaste månaden har jag som sagt varit vänstervriden och haft dålig balans. Idag kom nästa överraskning. I morse skulle Loket kräkas och jag rusar upp för att förhindra att spyan skulle hamna på mattan, men jag hann inte fram då jag istället föll handlöst i golvet. Mitt vänsterben vek sig och jag kunde inte hålla balansen och störtade i golvet.

Ingen större skada skedd. Loke slutade hulka i ren förskräckelse, pga mitt plötsliga fall, och jag tog mig upp igen. Inga armar eller ben brutna, men nu en dag senare, har jag haft flera nära fall och jag har jäkligt ont i kroppen av spända muskler av försöken att hålla mig upprättstående under föreningens vårstädning. Har inte varit till någon glädje eftersom jag inte var säker nog på benen, men eftersom jag också är gårdsvärd gick jag mest omkring och pekade och berättade vad som skulle göras. Jag försökte också komma med hurrarop och 'fan vad ni är bra' , för att åtminstone glädja dem med uppskattning över vilket bra jobb de gjorde.

Jag har varit igång sedan kl 9 i morse och nu sitter jag i soffan och segar. Kommer antagligen att somna, ovaggad, inom kort. Funderar också över om jag kommer ihåg allt vid avrapporteringen till neurologen, som kommer ringa mig i nästa vecka? Minnet kommer jag iofs kunna friska upp innan, då det är lätt att läsa det som skrivits här. Kanske borde jag ge honom adressen till den här bloggen så kan han läsa in sig för egen maskin. ;-)

Pojkarna ligger här hos mig och snarkar. De har också varit igång hela dagen. De är så förbaskat tålmodiga och följsamma. Myskillar. :-*

1 kommentar:

Undertecknad sa...

Ta hand om dig!