tisdag, maj 07, 2013

Varför och var det allt?

Idag råkade Loke riktigt illa ut och jag vet faktiskt inte om det var han själv som ställde till det för sig, eller om det var den andra hunden som var skyldig. Slagsmål blev det iaf och den stora hunden ville inte sluta. Jag satt på en bänk 20 meter ifrån bråket och jag blev riktigt chockad av hur den stora hunden faktiskt gick in för att skada en liten skit. Den hunden var en labrador på åtminstone 30 kilo och Loke väger bara 8 i jämförelse. Jag rusade upp för att sära på dem, men den andra ägaren hann fram först och plockade bort sitt djur. Jag skrek åt henne och undrade vad i helvete hundjäveln höll på med och tog mitt djur och började kolla igenom honom efter skador, samtidigt som jag sade åt den andra ägaren att det var jävligt dåligt av henne att hon inte hade koll på sin hund. Loke var chockad och haltade, men annars hittade jag inga skador på honom. När jag vände mig om för att säga det till den andra hundägaren, visade det sig att hon flytt fältet. Jävla skitkärring!
Nu skall jag ringa för kastrering av Loke, då det åtminstone kommer att minimera liknande händelser. En kastrerad hanhund går under täckmantel som tik, vilket gör att han kan vara hur grinig som helst utan att bli påhoppad.

Annars har jag idag hämtat blommorna jag beställde från Bakker och plötsligt påmindes jag om varför jag slutat att beställa från dem. Vilka löjligt små plantor! =-O Vi får väl se om de lever upp till löftet Bakker skrev i följebrevet; Plantorna sover just nu, men kommer att växa sig stora så snart du väckt dem.

Inga kommentarer: