fredag, maj 27, 2011

Mer oro i vargälskarnas värld

Jo, som den knasig vargälskare jag är, vill jag inte att vi ännu en gång skall utrota detta fantastiska rovdjur i vårt land. Nu har det blivit tjafs i Riala och Länsstyrelsen har tydligen fått fnatt och vill öppna för skyddsjakt i reviret.
GE ER FÖR FAN! Våga vägra ALL jakt på varg till den dag vi har en STOR och LIVSKRAFTIG vargstam i landet.

4 kommentarer:

Mikael sa...

Vad spelar det dig för roll om "detta fantastiska rovdjur" finns i Sverige eller inte? Du ser väl aldrig en varg annat än på TV ändå? Eller tänker du dig ut till Riala och klappa vargen?

Varför skulle ditt välmående påverkas av om det finns varg ute i skogarna eller inte? Däremot påverkas människornas välmående, för de får gå och oroa sig för att något kan hända dem, deras barn, deras hundar eller deras boskap.

Har du större medkänsla med själlösa vargar än med medmänniskor?

LupaVarg sa...

Vad är det som får dig att tro att en varg inte skulle ha precis lika mycket själ som du antagligen inbillar dig att du har?

Monica sa...

Lilla Mikael jag bor med fyra schäfrar i reviret och kissar inte på mej för det.
Sedan kan man ju fråga sej varför av alla dessa hundratals lösspringande hundar här ute bara jakthundarna blir dödade?????
Långt ifrån alla här i Roslagen är rädda för vargen, utmåla oss alla inte till varghatare du är lite illa påläst tror jag.
Det finns ett ordspråk som säger Gud hjälp mej hålla min stora käft till jag vet vad jag pratar
om;-))))Kan det vara något.

Anonym sa...

Mikael...du har mycket kloka ord! Själv undrar jag varför det ena djurslaget skulle vara värt mer än andra...varför inte värna om haren, inte döda haren, inte älgen Osv. inför fridlysning av rådjuren gurselov är huggormen redan fridlyst!!! Krqam alla djurvänner. P.s slå inte myggen heller