torsdag, november 19, 2009

Varulvar ÄR VISST sexiga!

Det tjatas i media om den nya filmen "New Moon". Jag erkänner att jag såg "Twilight", men den var ju så erbarmeligt dålig att jag sa till alla som frågade, att den ny filmen tänker jag inte se *basta*. Efter att ha blivit formligen bombarderad i media av hypen kring den nya filmen fick jag också veta att det skall bli ett triangeldrama med en VARULV. Fan nu måste jag väl se filmen. Den kommer antagligen att suga lika hårt som "Twilight", men man kan ju inte skippa en av de få filmer som kommer att ha med varulvar?!
Det är bara sorgligt att media, och då främst filmmakarna, inte lyckas förmedla hur sexiga varulvar kan vara. =c( Personligen är jag mycket förtjust i håriga karlar med självförtroende. ;c) Jag kan inte förstå att kvinnor och män envisas med att föredra de där bleka våpen som kallar sig vampyrer? Varför skulle man bry sig om någon som envisas med att suga ur en med ojämna mellanrum?
Det finns inte en enda film som faktiskt beskriver en varulv som jag föreställer mig dem. Det närmaste någon kommit är Wolverine spelad av Hugh Jackman i filmerna om X-men, men han är ju en järv. *suck* Det finns förresten endast en film som lyckats att visa förvandlingen så som jag tänker mig den: "Blood and chocolate". Ingen superbra film, men massor av sjujäkla snygga förvandlingar. ;c)
Min drömfilm om varulvar skulle vara en film där varulven var i Hugh Jackmans wolverineformat, med Sigourney Weavers rovdjursattityd i Alien 4 (som annars är skitdålig), med förvandlingen som den beskrivs i "Blood and ..." och varulvar som faktiskt ser ut som vargarna i verkliga livet (när de är fullt förvandlade) fast mycket större så klart. SKA DET VERKLIGEN VARA SÅ MYCKET BEGÄRT?! *mutter*

2 kommentarer:

Smonk sa...

jag har faktiskt lyssnat på alla 4 twilightböckerna och där är massa varulvar med, de är mycket coolare än vampyrerna!

Monica sa...

Kul att du är inne hos oss och nosar ibland.
Tyvärr blir det inte mycket filmtittande nu för tiden, annat var det i H-lund när man kom hem från Jormas med en bärkasse videofilmer.
Kramen