onsdag, februari 06, 2008

Värk och vanmakt

Vad gör man när man har ont hela tiden? Inte bara i fötterna utan i hela kroppen. Det känns som om man går omkring med konstant träningsvärk i alla muskler. Tycker ju att alla de där pillerna jag äter borde hjälpa, men de hjälper inte ens mot det man tar dem för. *suck* Jag är jävligt trött och vill bara gå och lägga mig. Det är rent ut sagt som förgjort. Senaste veckorna har varit så fruktansvärt jobbiga att jag allvarligt funderat på hur jag skall ha råd att sjukskriva mig i några veckor. Vilken läkare kan tänka sig att skriva ett intyg? Jag känner ingen. Problemet är väl att även om man har ett läkarintyg är det ändå inte säkert att man faktiskt får sina pengar.
Gick ut och sökte på mina fotbesvär på nätet och fick upp skräckexemplet Fibromyalgi, men det vägrar jag att acceptera, eftersom det inte finns någon bot... Pratade ändå med min läkare som gjorde några tryckpunktstester, men det verkade inte ge något. Han beordrade en del provtagning, men jag glömde förstås be honom ta med test för fästingsjukdomar, så jag måste ringa honom och be honom få dem gjorda också. Det är jobbigt att vara dålig... Du måste sparka på läkarna för att de ska testar allt. Annars blir det inget resultat.

Nej, jag är inte deprimerad. Bara väldigt trött. Jag äter fortfarande Voltaren och nu också Alvedon. Stora doser och det känns som man är drogad nästan jämt. Tyvärr gör det ändå ont. Undrar om min läkare kommer att komma fram till något?

3 kommentarer:

Anonym sa...

borelia och erlichia är båda fästingburna sjukdomar som ger den typ av symptom du har. båda upptäcks genom blodprov, och båda botas genom enkla antibiotikakurer:)

hoppas dom hittar anledningen

Lupa sa...

HA! Säg det till min doktor. Han har precis nekat och sagt att dessa sjukdomar endast gör att man kanske har ont i en led. Inte alla och att det inte är idé att ta något blodprov.

Anonym sa...

Om till och med wikipedias info säger "Symptomen varierar avsevärt från individ till individ och från tid till annan varför någon typisk sjukdomsbild inte finns." så...
Byta vårdcentral/doktor...??

storkram
/elin