onsdag, maj 19, 2010

Hål i huvudet och sånt där

Jag var hos farbror neurokirurgen igår och visade upp hålet i huvudet. Efter att ogenerat ha smickrat honom, vilket gjorde honom glatt rodnande, fick jag infon att vi måste ta till mer antibiotika. Börjar bli van med alla dessa piller. Smickrade honom lite till, tackade för snyggt snitt i pannan och gick hem.
Idag gick jag till ögonspecialisten med mitt öga som vägrar sluta svullna på nätterna. Efter mycket funderande, och konsulterande med kollega, fick jag vet att jag nog måste äta mer antibiotika för att försöka få ordning på problemet. Informerade då om de piller som jag skulle få recept på från den andra doktorn. Tydligen dög inte dessa piller. Ögondoktorns assisterande ögondoktor skulle ringa neurokirurgen och komma överens om vilket piller som skulle duga. Min tanke var "och hur lång tid kommer det att ta", men jag sa inget om det utan tackade bara för hjälpen och gick hemåt.
Döm om min förvåning när den assisterande ögondoktorn ringde en timme senare och berättade att de nu, i samarbete med neurokirugen, kommit fram till vilket piller som skulle duga och att receptet ringts in till apoteket.
Jag säger bara "mer piller åt folket"! ;cD

3 kommentarer:

Undertecknad sa...

strålande när det faktiskt händer något utan att man behöver tjata sig blå. får hoppas att de nya pillren hjälper. hål i huvet har man ju ändå tillräckligt med som det är.

kram

Anonym sa...

Hejsan!
Prova Viscotears, finns på apotek, för ditt öga på natten, om inte annat så rullar det lättare! ; )
Kramar

Gelgeis sa...

Inte illa! Jag håller tummarna för att de hjälper. *kram*