tisdag, maj 17, 2016

Det händer så mycket här...

Det blir så mycket att jag inte orkar skriva ner allt, men jag skall försöka uppdatera en del iaf.

Dörrjäveln är på plats, med dörrfoder och funkar strålande! Vilken lycka att äntligen få bevis på att jag hade rätt. Det är knappt att man hör när grannen kommer och går. Till och med tömningen av återvinningsstationens containrar dämpas.

Hundarna mår strålande och verkar tycka att det mesta går ann.
Jag borde så klart städa mer, såsom att dammsuga, men vem orkar.
Jag plockade på mig mer sopor, som stod vid föreningens container. Det blev en skinnpuff, med lock, som jag hade tänkt att använda som fotpuff, men den är för hög, så den får istället fungera som förvaringsbox av filtar. Det andra jag hittade var en Kallax från IKEA, som jag nu använder som blomhylla i vardagsrummet, och den som stod där tidigare är inflyttad i sovrummet. Det blev jättebra.
Jag har också roat mig med att tvätta mattor och kläder, men strykningen får stryka på foten. ;-)
Köpt och planterat mer växter i min lilla trädgård. Ministaketet är ännu en gång uppsatt, då hundarna har svårt att fatta, att de inte får sitta mitt i rabatten. Klematisarna verkar alla ha överlevt och rosorna växer så det knakar.
Försöker hitta nya brallor, då de gamla tjänat ut, men det är svårt då KappAhl slutat att sälja de braiga jeansen i min storlek. Ingen fattar varför, men det är som det är. :-/
Väntar fortfarande på min nya berlock. Enligt spårningen skall den ha gått över gränsen från ursprungslandet och är någonstans "abroad", vilket innebär att den kan vara i princip var som helst. Väntan är inget nytt och förhoppningsvis är den lika fin som på bilden, när den väl landar här hemma. Funderar dock på om jag kanske måste gå och köpa mig en ny halskedja, men det blir en något senare fråga.

Och där gick luften ur mig...

1 kommentar:

Moniz sa...

Det verkar som livet är för det mesta rätt uppåt i vart fall och det är ju trevligt :) Här är det väl rätt ok åxå, jämna plågor lissom.. ;) Nejdå, livet är bara varken uppåt lr neråt utan det bara är.. Bara å acceptera å vandra vidare :)
Borde gå ut och slänga ner lite växter i rabatterna (nu när det äntligen är varmt här, +10 igår och +22 idag, yey) men funderar på att lägga mig brevid Bumbi i soffan och sova istället innan jobb kl 16.. ..vi får se..
Puss på er alla tre <3