måndag, oktober 13, 2014

Soffrapport

På senaste tiden har jag inte gjort så mycket nytta, förutom att söka jobb, rasta hundar och titta på tv.

Det första jobb jag sökte verkade vara helt perfekt, men tyvärr blev det inget. Jag var en av två som de valde mellan på slutet, men den andra hade 8 års erfarenhet av de arbetsuppgifter som skulle göras och blev vald istället. Det har dock också visat sig att de fortfarande inte skrivit något kontrakt då föreningen som skulle anställa inte kommit överens än.
Det andra jobbet verkade också ganska bra, men på intervjun fick jag känslan av att de egentligen skulle behöva två heltidsanställda, istället för en på halvtid. Jag oroade mig också för om jag skulle klara av den stress jobbet skulle ge. De ska ge besked i veckan om ifall de vill göra en andra intervju.
Jag har också skickat en tredje ansökan idag för ett kontoristjobb. De har sista ansökningsdag imorgon så vi får se hur det går.

Om Ymer ska bli pappa har jag ännu inte fått något besked om. Jag har frågat, men får inget veta bestämt och uppfödaren ska göra ett ultraljud för att få säkert besked. Några pengar har jag inte sett röken av. När jag pratade med en hundägare, som har en avelshanne, verkade det inte vara ovanligt att betalningen dröjer. Jag fick veta att språngpengarna ska betalas på plats, när parningen sker. Alltså har jag begått ett nybörjarfel, men när jag väl får veta om det blivit några valpar, tänker jag inte skriva på några papper utan att ha fått betalt först.

Jag njuter av att inte ha några riktiga ekonomiska problem och av att jag inte behöver oroa mig för om räntorna går upp eller ner. Pojkarna är friska och jag har inte fått något nytt skov. Vad mer kan man begära. :-D

1 kommentar:

Undertecknad sa...

Bara njut!