lördag, november 13, 2010

Första veckan på Rehab och det andra jag lovade

Får jag presentera Sune. Han är en nytillverkad krokodilklämma. Tillverkaren är yours truly, alltså ego, öh, menar förstås mig eller hur säger man? Sune tillverkades av mig på min dag som metallarbetare på Rehabavdelningen, där jag skall tillbringa två veckor. En vecka har redan gått och så här långt har det gått väldigt bra. Jag har insett att jag har vissa problem med koncentrationen, men att jag också kan komma tillrätta med det om jag faktiskt bestämmer mig för det. Har också väldiga problem med ord och tal, men inga problem alls när jag läser och skriver. Fattar inte skillnaden, men det kanske de kan förklara för mig i nästa vecka. Jag har heller inte lika lätt att komma tillbaka till det jag gjorde innan jag blev avbruten, som jag gjorde innan 'det' hände.
Förutom Sune har jag gjort en faktura i Excel. Wow vad spännande, NOT! Jag har också skrivit en instruktion på hur man lägger till en ny skrivare i datorn. Eftersom de upptäckte att jag skriver jäkligt fort vid datorn, fick jag även skriva in en massa namnskyltar för tillverkning och sedan även skicka iväg dem. Tog nästan 3 timmar och då fick jag ändå hjälp med att sätta skyltarna på beställd fästanordning och även att kuvertera skyltarna.

Hemmavid är allt annars som vanligt. Idag exprimenterade jag lite med hobbybetong för att göra snygga avgjutningar av eklöv. Torktiden är ett dygn, så jag vet alltså inte förrän imorgon om det gick bra. Stickar liten mössa, funderar på vilka färger jag skall ha på mitt eget exemplar och på hur man gör snörena som skall knytas under hakan i blåsten. Hmmm... Ingen att fråga. *suck*

Igår var jag hos frisören. Nu ser jag ut som de där älskade trollen man lekte med som liten, vars hår står som en kvast runt huvudet. ;c) När jag kom hem, tvättade jag ur frisyrvaxet, eftersom det stank, men nog fan står håret rakt upp ändå. Kan inte klaga när jag faktiskt vill att det ska "stå" av sig själv, men hallå, kan man inte få det att stå som jag vill?

1 kommentar:

Undertecknad sa...

may the swarts be with u... u can and will make it...

åå du glöm aldrig ditt allra senaste vapen... kommentaren "jag har haft en hjärnblödning"... tar död på det mesta och används flitigt av du vet vem... å du vet ju att man ska ta råd av gamla rävar...

stora kramar... å sune e snygg som faen