onsdag, oktober 13, 2010

Kroppsnoja och annat

Igår var jag på stan. Letade som vanligt efter en snygg jacka som passade. Lyckades hitta flera snygga jackor, men ingen av dem passade. Konstigt nog görs inte vissa jackor i storlek över 48/50. Personligen behöver jag minst en 52:a och kanske t.o.m. en 54/56. Finns inte att få tag på i stan. Om det mot förmodan finns större storlekar är de gjorda för att se ut som jättetält, vilket inte faller mig smaken. Varför får inte tjockisar vara snyggt klädda?! Är det någon slags konspiration för att få oss att känna oss ännu mindre värda än vad vi redan gör? Fan vet... det blev iaf ingen jacka nu heller.

Läser på en favoritblogg om kroppsnoja och hur mycket vi får veta att smal är vacker, smal är bra, men jag tycker nog att det glöms bort en del om smärtan i en för tung kropp. Jag har en släkting som var gravt överviktig så länge jag kände henne och tillslut dog i hjärtsvikt pga att kroppen inte orkade längre. Hon dog alldeles för tidigt och helt i onödan. Därför vill jag gärna försöka minska min vikt, men än så länge har jag inte lyckats och jag är inte speciellt suktad av att operera mig. Det verkar annars vara det ENDA svaret idag, iaf om man försöker finna hjälp med att tappa vikten. Det är inget fel med att vara en tjockis, men när kroppen säger att det blivit för mycket, måste man göra något.

Har förresten avinstallerat Google Chrome. Google frågade varför och jag svarade: I just don't trust you. Har följt en hel del info på nätet om hur mycket Google spionerar på oss användare och jag kommer ihåg när man förfasades över Internet Explorer, men nu har det verkligen blivit mycket värre. Funderar också på att byta sökmotor, eftersom Google.se/com sparar alla sökningar jag gör. Enligt dem är det för att kunna ge mig bättre alternativ, men fan vet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Googla på LCHF och testa. Skit i vad "experter" säger. Jag tror att det passar dig.